16 juni 2006

Bert Karlsson rådgivare åt (s) - Vill påverka fildelningsfrågan

Apropå Bert Karlssons försök till smutskastning av hela den svenska piratrörelsen (inför riksdagsvalet) så ville jag bara uppmärksamma på att Resumé för en tid sen avslöjade att Bert Karlsson agerar personlig rådgivare för vissa socialdemokratiska riksdagsledamöter. Han påstår att han inte får ut något av att rådgiva riksdagsledamöterna, men gör följande uttalande
Jag är bara en medborgare som tycker. Jag har ingen nytta av det här förutom att jag lyfter fram frågan om nedladdning av musik från nätet.
Som om det inte vore illa nog så klagar han ironiskt nog i samma artikel på att de socialdemokratiska riksdagsledamöterna inte i tillräckligt stor utsträckning representerar sina väljare. Med tanke på den svenska piratrörelsens storlek så är det egentligen tur för Bert att både riksdagsledamötena och myndigheterna ignorerar över en miljon svenskars åsikter i denna fråga (även om vissa har börjat vackla den senaste tiden).

Links to this post:

Skapa en länk

1 Comments:

Blogger rasmus said...

Nu är det visserligen inte bekräftat att han är "rådgivare" i någon mer reell omfattning. Det kan mycket väl vara så att Bertan en enda gång har fått käka lunch med en enda sosseriksdagsledamot, och sedan (likt sin kollega Brumark) snabbt går ut och ger sig själv en överdriven roll.

16 juni, 2006 17:40  

Skicka en kommentar

<< Home