29 augusti 2006

Miljöpartiets hearing om fildelning

Som de flesta troligen känner till så kommer Miljöpartiet att hålla en hearing om fildelning nu på torsdag. Enligt partiets pressmeddelande så verkar det vara mycket intressanta personer som kommer att delta. Och enligt Alf Karlsson (mp) så kommer hearingen att direktsändas på torsdag förmiddag på SVT24 och SVT2.
På torsdag förmiddag kommer vi arrangera en hearing om upphovsrättens utvecklingsmöjligheter, som kommer direktsändas av SVT24 och Tv2. Vid hearingen kommer allt från Piratbyrån till Antipiratbyrån medverka, så kolla gärna in vad alla olika aktörer tycker och säger!
Så då kan någon spela in hearingen och lägga upp för oss som måste befinna oss på andra ställen :-)

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vem rippar? Kommer den eventuella releasen bli nukad? Missa inte nästa del i piratkriget! Samma tid, samma kanal. :D

29 augusti, 2006 17:36  
Anonymous Anonym said...

Spännande spännande. Vilka representanter från PB kommer vara där? Gissar att herr Pontén kommer representera APB.

29 augusti, 2006 19:26  
Anonymous Anonym said...

Hoppas verkligen att någon kan trycka på om aspekterna och konsekvenserna i form av övervakning, integriteten i medborgares privata kommunikation osv.. Fast jag tvivlar och tror att debatten hamnar på precis den sandlådenivå som USAs mediebilag vill att den skall hamna på, tror inget konstruktivt kommer att komma upp - tyvärr.

//steelneck

30 augusti, 2006 15:30  
Blogger floodis said...

burqen: Jag vet inte exakt vilka från pb som kommer vara där, men det kommer vara ett gäng från pb. Tre eller flera personer. Troligen både kända och okända ansikten.

steelneck: Joo, det kommer vara många jurister där. Så risken finns... :)

30 augusti, 2006 23:22  
Blogger Per Jonsson said...

Mailade MP och bad dem göra hearingen utan upphovsrätt och med nån form av fri licens. De har tänkt i samma banor och håller på att undersöka saken. De ska iaf spela in den.

30 augusti, 2006 23:51  
Blogger floodis said...

Det vore cool om mp la upp det. Men bara om det är en bra fil :). Fast är det verkligen mp som har upphovsrätten? Borde väl nästan vara SVT?

Jaja, i vilket fall som helst verkar hearingen finnas i omkrets på nätet i piratversion redan nu. Lär dyka upp på TPB om det inte redan finns där.

31 augusti, 2006 21:26  

Skicka en kommentar

<< Home