17 maj 2008

Jim Keyzer anställdes under pågående utredning

The Pirate Bay skriver på sin blogg att den mutade polisen Jim Keyzer verkligen är den mutade polisen Jim Keyzer eftersom att han anställdes av Warner Brothers redan i augusti förra året då utredningen mot The Pirate Bay fortfarande pågick. De är så säkra på sin sak att de har polisanmält honom.

Det här är stort.

Links to this post:

Skapa en länk

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Någon som tror att han kommer att fällas? Inte jag i alla fall, jag tror att polisanmälan kommer att läggas ner snarast möjligt. i bästa fall får den ligga i någon hög i någon vecka bara för att polisen skall ärligt kunna säga att de inte lagt ner ärendet med en gång.


PS om CAPTCHAn: jag uppmanas att skriva in några tecken som syns i en bild. Det är bara det att det syns ingen bild med Firefox.

17 maj, 2008 14:19  
Blogger floodis said...

Ja, det är helt säkert att anmälan kommer läggas ner snabbare än snabbt.

Min förhoppning är mer att det blir en stor grej på bloggar och i media och att nya uppgifter kommmer fram som i slutända påverkar politikerna.

Jag tror många politiker gungar mellan ett ja och nej till att utöka upphovsrättsindustrins rättigheter till att få ut personuppgifter. Om det blir stor sak av händelser som denna så tippar politikernas åsikt förhoppningsvis till ett nej. Även om sannolikheten för allt detta är ganska liten.

(CAPTCHAn fungerar för mig och jag kör också FF)

17 maj, 2008 15:15  
Anonymous Anonym said...

I Sverige KAN inte en polisman fällas - inte ens om det finns bevis i form av t ex en videofilm där en polis oprovocerat slår en flicka med knuten näve rakt i ansiktet.

18 maj, 2008 20:11  

Skicka en kommentar

<< Home